top of page
  • Writer's pictureflorapunt

Plantes, les teves millors aliades pel teletreball

Treballar des de casa s’ha convertit en la nova normalitat, i per a molts de nosaltres, en un autèntic malson. No poder sortir al carrer ni per anar a la feina ens ha provocat ansietat, estrès, soledat, i altres contratemps que han anat danyant la nostra salut mental.

Per combatre els maldecaps del teletreball, nosaltres et proposem aquesta fàcil i econòmica solució: les PLANTES!


Doncs sí, una acció tan simple com incorporar plantes al teu lloc de treball pot ajudar-te a millorar, i molt, el teu rendiment laboral i estat anímic. Com? Segueix llegint i ho descobriràs!


1. Plantes = concentració

Per començar, les plantes tenen el poder d’augmentar el teu nivell de concentració, perquè disminueixen l’excés de diòxid de carboni de l’aire i el purifiquen.


2. Plantes = comoditat

També tenen la capacitat de regular el grau d’humitat de l’ambient, proporcionant-te un espai de treball molt més agradable i confortable. Les alocàsies, per exemple, són de les plantes més recomanables pel que fa als problemes d’humitat.


3. Plantes = energia

Les plantes tenen una influència positiva sobre el teu estat emocional, reduint els teus nivells d’estrès i augmentant la teva vitalitat. Així que al llarg del dia estàs molt més enèrgic i la rutina esdevé menys feixuga!


4. Plantes = protecció

L’ozó que desprenen els dispositius electrònics com els ordinadors i les impressores són perjudicials per a la teva salut. Les plantes capten aquestes emissions, disminuint la contaminació de l’aire i protegint-te dels seus efectes nocius.


5. Plantes = companyia

Les plantes són de les teves millors opcions per combatre la soledat del teletreball, perquè omplen l’espai de vida i color. No només els gossos són els millors amics dels humans, les plantes també ho poden ser!


6. Plantes = felicitat

El teu benestar general, i en especial la teva felicitat, també es veuen afavorits per la presència de les plantes. Al mateix temps, aquestes estimulen les teves habilitats creatives i optimitzen el teu rendiment.

A més, les responsabilitats relacionades amb la cura de les plantes (regar-les, posar-les al sol...), t’aporta una sensació de propòsit i de satisfacció personal.

Doncs, bé, ara ja ho saps! Omple de plantes el teu espai laboral i gaudeix del teletreball com mai abans.








Descobreix més beneficis sobre les plantes i les flors en els següents enllaços:




11 views0 comments
bottom of page