top of page
  • Writer's pictureflorapunt

Descobreix la millor opció resistent al fred per aquesta temporada.

Per la temporada d’hivern és molt important estar preparats i decorar el nostre jardí de casa amb plantes adequades resistents a les baixes temperatures.🌡️


La millor opció és una planta suculenta anomenada Agave. Es tracta d’un vegetal molt resistent tant a temperatures altes com baixes. És d’un color molt especial i, a més, és de creixement lent, cosa que permet que tingui una llarga vida.


Hi ha una àmplia varietat d'espècies d'Agaves. Algunes tenen color a les fulles, d'altres només al perímetre... Però, n'hi ha una en particular d'especial bellesa que és la nostra protagonista d'avui: l'Agave Blue Glow.


Principalment, es desenvolupa a les zones més àrides de Mèxic, del sud dels Estats Units d’Amèrica, de Colòmbia, etc. Es tracta d’un encreuament entre l'Agave Attenuata i l’Agave Ocahui.


Es caracteritza per la seva perfecta roseta, amb fulles de marges vermells, sense espines, i d'un enlluernador color blau verdós que no deixa indiferent a ningú. Es tracta d’una planta que creix fins a 60 cm d'alçada i 91 cm d’amplada.


Aquesta suculenta és fascinant! A més de ser molt decorativa per la seva forma i la seva idíl·lica tonalitat, és extremadament rústica i fàcil de cultivar. És tan especial perquè és capaç de suportar temperatures més altes de 20ºC i, alhora, gelades fortes de fins a -8ºC.


Necessita estar en ple sol i amb ombra parcial. L’ideal és plantar-la en una zona exterior que rebi unes 6 hores de llum solar al dia. En cas de tenir-la en un interior, caldria col·locar-la en una habitació que rebi molta llum o davant d’una finestra o balcó. Tanmateix, és molt important que la terra s’assequi del tot entre regs.🌞


És ideal per Girona o llocs que assoleixin aquests graus. Si esteu pensant a comprar diferents suculentes, aquesta planta pot ser perfecta per a vosaltres!


Vine a Flor a Punt i demana’n la disponibilitat!💐


Targeta de Flor a punt.

bottom of page